-->
Công ty TNHH Quốc Tế Nam Giang là công ty hàng đầu Việt nam kinh doanh trong lĩnh vực nhập khẩu nguyên liệu, phụ gia thực phẩm. Hiện tại, phần lớn các mặt hàng của chúng tôi được nhập từ những công ty lớn, và có uy tín. Kết quả là sản phẩm của chúng tôi có chất lượng rất tốt, và giá cả phải chăng. Để biết thêm thông tin chi tiết, vui lòng liên hệ trực tiếp với chúng tôi.

ETHYL MALTO, MALTO

Ethyl Maltol is an organic compound which is often used as flavor enhancer.
Chemical formula: C7H8O3
Molecular weight: 140.14 g/mol
Code

INS637-International code system
FEMA3487-Flavor and Extract Manufactures Association
CAS NO: 4949-11-8


Properties
A white crystalline powder with a sweet smell which is often described as caramelized sugar and sweet fruit in dilute solution.
1g of Ethyl Maltol dissolves in 55ml of water; 10ml of Ethanol;17ml of Propylene Glycol and 5ml of Chloroform.
Melting point: 90℃


Quality Standard
Complied with national quality standard of P.R.C GB12487-2010 and USA FCC-IV


Application 
Ethyl Maltol is a safe, nontoxic and widely used aromatic food additive. Only a small amount is needed to achieve a significant effect. It is a sweetening, synergistic agent which is widely used in food industry, tabacco industry and cosmetics industry. It has a remarkable effect on improving and enhancing the flavor of food, and it also increases the sweetness of certain food. Ethyl Maltol also could effectively extend the food expiration date. 


Reference Usage 
Soft drinks: 1.5-6 mg/L
Ice cream, frozen products and ketchup: 5-15 mg/kg
Chocolate, candy and dessert: 5-50 mg/kg


Package
Cardboard barrel: 320mm*420mm Net weight: 25kg
Composite can: 110mm*140mm Net weight: 25kg
The above package is all sealed by double food safe polyethylene bags.


Storage
Keep in a cool and dry place. Avoid being stored in iron containers.
Protect from sun shine and preserved in tight containers.
Avoid contamination.

Không có nhận xét nào:

MỚI MỚI MỚI

Fructooligosaccharide (FOS)

Là nguyên liệu thực phẩm có trong tự nhiên như mật ong, trái cây, và các loại thực vật khác. Nó là một loại chất sơ tự nhiên có hàm lượng K...